High wine

Nieuw bij het Kronenhuis, een ‘High Wine’ Vanaf 1 Maart is het mogelijk om bij ons een High Wine te reserveren. Op woensdag, donderdag en zondag hebben wij 5 verschillende gerechten met heerlijk bijpassende wijnen voor jullie geselecteerd. Met wie kom jij bij ons langs?

Winterlekkernijen

Even lekker bijkomen en opwarmen van alle decemberinkopen. wij hebben heerlijke lekkernijen om dit te doen . Denk bijv. aan een pumpkin spiced latte, een heerlijke warme wafel met kersen of een chocomel met licor43 (andere combinaties ook mogelijk natuurlijk). Wij staan voor u klaar tot snel. Team Kronenhuis

Reserveren

Reserveren in het weekend is haast noodzakelijk. U kunt reserveren via deze website of even bellen (0543-512250). Je krijgt uiterlijk binnen 24 uur een bevestiging , wil je dezelfde dag nog reserveren raden wij je aan dit even telefonisch te doen.

Krijtbord

Op ons grote krijtbord in de zaak staan altijd nog een aantal gerechten die niet op de menukaart staan. Deze gerechten worden geregeld vernieuwd om een zo groot mogelijke diversiteit te garanderen. Uiteraard wordt u door het personeel ook geattendeerd op deze gerechten.