Over ons

Restaurant Kronenhuis

“Ik ben er trots op dat we bij het Kronenhuis kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

We willen onze gasten een unieke ervaring bieden met heerlijke gerechten en uitstekende service.”

– Sandra Massen

Restaurant Kronenhuis

Sinds 1927

Onze geschiedenis

Restaurant Kronenhuis in het hartje van Winterswijk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1927. In de loop der jaren hebben we vele generaties gasten blij mogen maken met onze heerlijke gerechten en gezellige sfeer. Ons historische pand en unieke karakter maken ons een bijzondere plek om te bezoeken.

Over ons

Restaurant Kronenhuis heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar staat ook bekend om de gastvrijheid en kwaliteit van de gerechten. Ons personeel is vriendelijk en gastvrij, en alle gerechten worden vers bereid met lokale ingrediënten. We garanderen onze gasten dan ook een unieke ervaring met een hoge kwaliteit en gastvrijheid.

Onze chef

Emil Massen

Onze chef Restaurant Kronenhuis is gepassioneerd over het gebruik van verse, lokale ingrediënten in zijn gerechten. Hij probeert elke keer weer nieuwe smaken en combinaties uit, om de gasten te verrassen en te verwennen.

Quote van de chef: “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten en technieken om de smaken van mijn gerechten te verbeteren. Bij restaurant Kronenhuis gebruiken we alleen de beste, verse ingrediënten om onze gasten de hoogste kwaliteit te bieden.”